Letar du efter snickaren som håller vad han lovar, och som kan sin sak???
Då har du kommit rätt!!!


TAKARBETE

 


Arbete som utförs:

 

 

Reser upp byggställning, tar ner alla gamla takpannor, lekt, vindskivor, takrännor och stuprör. River även ner masonitskivor och lekt på taket om behovet finns och spontar hela taket och bygger upp den på nytt.

Utför även renoveringar raka pappbelagda tak. Oftast måste blåsor som har bildats på taket skäras upp och ny takpapp klistras på. Man kan välja mellan att kallklistra pappen eller att värma upp den. Rådgör kunden att välja uppvärmning vid arbete på grund av längre hållbarhet.

beroende på vad kunden vill, imitation av takpannor eller trapetsplåtar

Föredrar och rådgör kunder att arbete med tjockare plåtar i bättre kvalitet eller att välja ”Plannjas” takpannor imitation plåttak

Det här är ett väldigt komplicerat arbete men jag är utbildad just för sådana jobb. Utför även arbete med eternitplattor.

 

 

 

 

All arbete utförs med hög kvalitet och precision. Mycket energi läggs på att kunden ska vara nöjd och återkomma vid behov. För all arbete ges en garanti (garanti gäller ej materialfel). Garantin gäller oftast i ett år om inte annat överenskommes med kunden.

Material kan beställas och levereras om kunden så önskar. Om kunden vill beställa materialet själv får denne en materiallista och endast arbete utförs.

I ovannämnd text kan man se att det här är ett företag som har inriktats mycket på kundens behov.  Alla överenskommelser är i kundens fördel.