Letar du efter snickaren som håller vad han lovar, och som kan sin sak???
Då har du kommit rätt!!!


 

OM MIG:


Jag, Amel Osmanovic, född och uppvuxen i Bosnien och Hercegovina fick lämna mitt hemland på grund av kriget. Under en femårsperiod bodde jag i Tyskland där jag utbildade mig till byggtekniker inriktad på takarbete. Under utbildningens gång har jag lärt mig även många andra sorters byggarbete som exempelvis träkonstruktionsbyggnader, inomhusrenoveringar mm.

 

Efter avklarad utbildning i Tyskland återvände jag till, i det av kriget förstörda Bosnien där jag deltog i återuppbyggandet av förstörda bostäder. Under den här tiden var jag egenföretagare samtidigt som jag  jobbade som mästare åt andra. 


År 2001 kom jag till Sverige och började genast arbeta inom industribranschen. Jag har sedan dess utvecklat mig till underhållstekniker och reparatör. Sedan jag kom till Sverige har jag försökt etablera mig inom byggbranschen och nu när jag har samlat krafter och med min stora och breda erfarenhet inom just byggbranschen har jag startat det här företaget där jag självklart känner till alla svenska regler för bygget.


Jag är en väldigt ärlig person som håller det jag lovar, utför utmärkt och seriöst arbete och ser allt detta som en stor fördel i byggbranschen eftersom det är just det som gör att kunden blir nöjd med arbetet.  Jag känner stolthet inför mitt yrke och jag ställer upp med mina sakkunskaper och yrkeserfarenhet till kundens förfogande samtidigt som jag föreslår det bästa för kunden när det gäller inköp av material, vad som kan göras för att underlätta arbetet och vilka investeringar som kan göras för att undvika onödiga utgifter.


Mitt företag är väldigt mycket kundinriktad och det är väldigt lätt att komma överens med kunden om hur arbetet ska utföras. Företaget strävar efter hög precision och kvalitet vid utförandet av all arbete.

 

Företaget innehar självklart F-skattsedel.

 

 

Amel Osmanovic